Au distrus o emisiune în direct la un radio! Cum a reacționat Stanciu ?

Au distrus o emisiune în direct la un radio! Cum a reacționat Stanciu ?
Au distrus o emisiune în direct la un radio! Cum a reacționat Stanciu ?

În fiecare miercuri, așa cum v-am obișnuit, aducem câte o vedetă pe care o luăm la întrebări directe. De aproape o lună au trecut prin studio Andreea Bălan, Iulia Albu, Dorian Popa, iar ieri a venit rândul Alinei Eremia, care a anunțat  cu câteva ore înainte de transmisiune că întâmpină probleme medicale, motiv pentru care a fost nevoită să amâne întâlnirea.

Puși pe distracție, Andrei și Gabi, s-au gândit repede ce-i de făcut și au decis că vor intra pentru cel puțin 10 minute în direct cu cititorii care îi așteptau.

Cum a fost rost de deplasare, băieții s-au dus direct în studiourile Radio21 de unde au transmis și au făcut provocări nebune ,, Da, ne-am dus peste unul dintre cei mai cunoscuți oameni din FM, la Cristi Stanciu în emisiunea Muzica Ta. El era în emisiune, ca în fiecare zi de luni până vineri, de la 7 la 10, dar ne-am instalat repede laptopul în lounge-ul de acolo și am intrat într-o transmisiune mai diferită. Le-am zis ce facem și cum sloganul lor e ,,Dacă nu ești nebun, te antrenăm noi” , au acceptat provocarea noastră.”

Spre surprinderea băieților reacțiile pe online n-au întârziat să apară ,, Da, ne-am făcut prieteni online, dar nu știam dacă o să ne fie alături, dar chiar au fost acolo și au început să ne lase comentarii. La modul sincer eram foarte, foarte surprins când vedeam interacțiune pe pagină. Am început să recunosc din oamenii care ne sunt alături, știu spre exemplu că la 20, miercuri sunt șanse mari să ne întâlnim cu Georgii Anna sau Karina Maria, Mareș Sabina, Gabriela Bornea etc. . Chiar ni se pare tare că devenim un soi de comunitate”.

N-au stat mult în direct, dar au avut parte de întâlniri cu câteva studente, cu Cristi Stanciu, dar și colega ta- Ana Stoian

În atmosfera destinsă din camera de relaxare Radio 21 pe rând au explicat cum ajung studenții să intre în domeniul media, care-i treaba cu internship-ul de la 21 și au făcut lecții de decție.

stanciu-putincamdirecti-radio21

Unul dintre cele mai savuroase momente din transmisia de aseară a venit când prietenii de la 21 i-au provocat pe colegii noștri să răspundă provocării #NuDoarBartosPoate, provocare care presupune să spui un exercițiu de dicție perfect. Pentru că tuturor le plac situațiile condimentate, aseară cunoscutul DJ, Cristi Stanciu și băieții noștri au spus exercițiul în timp ce mâncau un grapefruit.

,,Stați liniștiți, aseară am fost finuți, nu i-am distrus emisiunea lui Stanciu, dar ne propunem să facem și asta. Atunci să vedem dacă mai zâmbește!” dau asigurări direcții.

 

Iată ce-au făcut aici (P.S. Nebunia începe de la minutul 3.23)

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X