„I-am provocat pe români să ne închirieze iubitele!” Ziua naţională sărbătorită ,,Pe româneşte”

„I-am provocat pe români să ne închirieze iubitele!” Ziua naţională sărbătorită ,,Pe româneşte”
"I-am provocat pe români să ne închirieze iubitele!" Ziua naţională sărbătorită ,,Pe româneşte”
Autor:

Sunt super tineri și pun pe jar românii pe care îi prind în offside în diverse situații delicate. Recent, Gabi și Alex, creatorii unei senzații online pe YOUTUBE ,,Pe românește” , au surprins cu camera ascunsă reacțiile românilor la întrebarea ,,Poți să-mi închiriezi iubita/iubitul tău pentru 50 de euro”?

 

 

Pe Youtube, subiectele abordate sunt diverse:de la IT, la lifestyle sau gaming, fiecare nişă are publicul ei. Cei care fac sunt mulţi:de la adolescenţi până la avocaţi, doctori sau jurnalişti. Printre feţele cunoscute de la TV,  cu succes şi pe internet, se numără George Buhnici de la PROTV sau Adelina Pestriţu.  Creatorii ,,Pe româneşte”, Gabriel Fereşteanu şi Alexandru Tudor-The Link, nu au crezut că o iniţiativă socială  cu prea puţine elemente de divertisment va atrage publicul, dar cifrele i-au contrazis. În primele luni de la lansare au strâns aprope 30.000 de abonaţi şi milioane de vizualizări

 

I-am provocat pe români să ne închirieze iubitele

 

,,Vrem să-I surprindem pe români aşa cum sunt ei, fără niciun scenariu. Le-am testat spiritul civic în situaţii delicate: am furat din magazine să le vedem reacţia, ba chiar mai mult le-am oferit bani în schimbul iubitelor. Nu intenţionăm să arătăm doar partea negativă a României, vrem să vedem şi ce este frumos. Vrem să avem un conţinut din ce în ce mai diversificat”, spun Gabriel.

Colaborează cu ONG-uri şi sărbătoresc 1 Decembrie

drapel

,,Pentru 1 decembrie vorbim despre fascinaţia românilor pentru ocult. Ne ducem să verificăm cinci case despre care umblă vorba că sunt bântuite. O să ne însoţească şi Andra Gogan. De acest Crăciun vrem să ne alăturăm cauzelor comunităţii şi împreună cu abonaţii noştri să le facem sărbători frumoase şi celor nevoiaşi. O colaborare la care ţinem destul de tare este cu Asociaţia Jurnaliştilor Civici, AJC. ”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X