Presa britanică titrează că Meghan va avea coloană specială într-o revistă de femei. Va accepta ducesa de Sussex provocarea lansată de celebra revista Vogue?
Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, este considerată deja ca o icoană în modă de către fanii regali din întreaga lume. Acum, fostul blogger al stilului de viață, Meghan, ar putea scrie pentru una dintre cele mai prestigioase reviste de pe planetă – Vogue. Dacă ducesa de Sussex va asigura o rubrică, după cum sugerează mass-media britanice, nu se va concentra doar pe stilul ei vestimentar atât de apreciat, ci pe proiectele filantropice.
Meghan Markle ar putea deveni o bună jurnalistă la cea mai prestigioasă revistă din lume. Actriţă de succes a demonstrat că poate fi, în Casa Regală a Regatului Unit a intrat devenind Ducesă de Sussex ca urmare a căsătoriei cu prințul Harry, iar acum ar putea să aibă o rubrică a ei în revista Vogue. Să lucrezi alături de Anna Wintour,  cea mai influentă personalitate din lumea modei, nu este puţin chiar şi pentru o Ducesă.
În timp ce Meghan și Harry își protejează în mod clar intimitatea, mai ales când vine vorba de micul Archie, ducesa va putea rupe tăcerea în rubrica sa din revista Vogue.
Presa britanică a scris că ducesa de Sussex se află, în prezent, în discuții cu editorul american Vogue, Anna Wintour, pentru elaborarea unei rubrici permanente în Vogue.  O sursă a declarat „Anna Wintour  este principalul partener de discuții pentru publicarea poveştilor sale în Vogue, Statelor Unite”.
Primul articol al lui Meghan ar putea fi planificat pentru apariţiile din septembrie, atât în ediţia britanică cât și cea americană a revistei Vogue. O sursă a spus că ducesa fusese invitată să pozeze pentru coperta revistei, dar a refuzat deoarece Meghan nu dă atenție decât cauzelor pe care dorește să le facă cunoscute.
Iar dacă riguroasa Anna Wintour are în plan acest proiect, cu siguranţă ştie că va fi un succes. Mai mult, este cea mai influentă personalitate din lumea modei. Anna este redactor-şef al celebrei reviste şi director artistic al Condé Nast, grupul media american care deţine printre altele revistele Vanity Fair, Vogue şi The New Yorker. Ar fi o şansă incredibilă chiar şi pentru Meghan de a scrie în revista Vogue bifând încă o realizare majoră în povestea vieţii ei, una extrem de norocoasă…