Profetia halucinanta a lui Arsenie Boca! Parintele Ardealului a prezis MOARTEA FOSTULUI PRESEDINTE. Lumea este uluita!

Halucinant! S-a aflat care au fost cuvintele pe care Arsenie Boca i le-a adresat lui Nicolae Ceausescu in prima si ultima conversatie pe care cei doi ar fi purtat-o.

Este un lucru bine cunoscut ca Arsenie Boca avea un dar aparte, ba chiar se spune ca ar fi avut puteri speciale! Profetiile lui Arsenie Boca i-au atras atentia si liderului comunist, care si-a dorit o intalnire cu acesta.

Reamintim ca in ciuda faptului ca se afla intemnitat, Arsenie Boca ar fi fost surprins la inmormantarea mamei sale, la sute de kilometri distanta!

Citește și:

La auzul acestor povesti, Nicolae Ceausescu si-ar fi dorit sa poarte o conversatie cu Arsenie Boca.

„Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce știi?”, a declarat Zoe Daian, nepoata parintelui.

„Într-o zi de mare sărbătoare veți fi omorâți amândoi”, i-ar fi raspuns Arsenie Boca lui Nicolae Ceausescu.

„Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca și cand dai cămașa de pe tine și iei alta cămașă – numai Romania va face trecerea prin vărsare de sânge si vor muri mulți”, ar mai spus Arsenie Boca.

Citește și:

Arsenie Boca a prezis moartea celebrului lider comunist in ziua de Craciun, precum si decesul sau, care a avut loc cu trei saptamani inaintea lui Nicolae Ceausescu.