Produse speciale pentru îngrijirea părului, precum masca cu particule de aur

Produse speciale pentru îngrijirea părului, precum masca cu particule de aur
Produse speciale pentru îngrijirea părului, precum masca cu particule de aur
Autor:

Pentru a arăta cât mai bine și a-l menține cât mai sănătos, părul are nevoie de o îngrijire permanentă realizată cu produse cât mai adecvate, adaptate tipului de probleme pe care le constatăm. De cele mi multe ori produsele profesionale pentru îngrijirea parului sunt cea mai potrivită alegere.

Folosind tenhnolohii avansate și avand în compoziția lor ingrediente dintre cele mai speciale, produsele profesionale distribuite prin intermediul magazinului online Beautyfree.ro oferă cea mai bună satisfacție pentru soluționarea problemelor legate de căderea părului, de lipsa de volum, de păr casabil și fragil sau de păr rebel și greu de aranjat. Fiecare dintre șampoanele, balsamurile, cremele, măștile, serurile și uleiurile disponibile conțin elemente deosebite, capabile să remedieze cele mai variate probleme care pot apărea.

Ce au speciale produsele profesonale pentru îngrijirea părului de la Beautyfree.ro?
În primul rând trebuie să subliniem faptul că aici veți găsi căteva game de produse exclusiviste, de cea mai bună calitate, cu ingrediente dintre cele mai speciale, pe care nu le veți regăsi în oferta niciunui alt magazin. Eficiența și rezultatele spectaculoase obținute în urma întrebuințării și aplicării acestor produse vor fi vizibile în cel mai scurt timp posibil.

Unul dintre cele mai intresante produse este masca cu particule de aur. Special creată pentru parul vopsit, uscat sau agresat de schimbările de stil, această mască este ideală pentru a reda vitalitatea și suplețea părului vostru. Uleiurile organice, mineralele si vitaminele din compoziție hrănesc părul în profunzime, făcând un păr agresat, fragil și casant să devină mai mătăsos și mai strălucitor. Veți constata cu surprindere și satisfactie că rezultatele nu întârzie să apară, ele fiind vizibile după prima utilizare.
O gamă de produse de îngrijire și tratament pentru păr sunt și cele din gama Kashmir Hair System. Realizate pe bază de keratină și elemete organice, aceste produse sunt extrem de eficiente pentru tratarea și înteținerea unei podoabe capilare cât mai sănătoase și cu un aspect strălucitor, plăcut la atingere, elastic și ferm. În compoziție intră o serie de pigmenții activi și vitamina E, care acționează adânc în fibra de păr și asigură menținerea culorii. Uleiul de argan garantează uniformitatea din fibra de păr. Proteinele grase și glucoza reconstruiesc fibra de păr de la radacină până la varfuri, protejează parul de uscăciune, reînnoiesc și prelungesc durata de viață a firului de păr. Amestecul de acizi naturali de keratină, plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab oferă o nutriție intensă. KERAVI, substanța ce imită kratina naturală a părului reconstruiește rezistența fibrei firului de păr.

Un produs cu totul special este șamponul pentru volum Kashmir Keratin. Creat special pentru parul lipsit de vitalitate, șamponul Kashmir ofera părului un aspect bogat, vibrant și un volum de invidiat. Keratina pura, aminoacizii și polimerii din compoziția sa au rolul de a proteja părul și de a-l face să arate cât mai sănătos. Șamponul este îmbogățit cu silicon, ingredient care accentueaza strălucirea parului si îi asigură volum, fără a-l lăsa uleios. Creat special pentru părul fin și fragil, acest șampon oferă parului un aspect stralucitor și mult volum.

Bazat pe o nouă tehnologie cu vitamine și uleiuri eterice, șamponul curăță atât părul, cât și scalpul. Aminoacizii și keratina naturală repară firul de păr în profunzime și îi redau frumusețea naturală. Rezultatul va fi de fiecare dată un par sănătos, flexibil, plin de volum, mătăsos și strălucitor. Acest tip de produs este potrivit pentru toate tipurile de par și poate fi întrebuințat zilnic.

Un alt produs remaracabil este cel de la Osmo, respectiv crema pentru îngroșare a părului extreme volume. Această crema lejeră fost special creată pentru a adauga volum instant în timpul procesului de aranjare a părului, lăsând părul strălucitor și lucios. Conține extras din lemn de santal pentru hidratarea și îngrijirea parului, ajutând în același timp și la îmbunătățirea stării de sănătate a scalpului. În compoziția sa intră și un extract de Bergamot pentru controlarea producerii excesului de sebum. Este un produs ce poate fi folosit frecvent pentru toate tipurile de păr.

Alte produse de excepție comercializate de această companie sunt: șamponul Hydrorganic, masca Hydrorganică cu vitamina E, serul cu esență de kava kava, tratamentul lichid cu keratină, tratamentul salvator împotriva căderii părului, șamponul antimătreață, kitul pentru sănătatea părului în timpul verii. Aceste produse fără clorhidrat de sodiu, sunt special create pentru părul deteriorat şi uscat. Produsele sunt îmbogăţit cu extracte organice de kava kava, ginkgo biloba, keratina şi rozmarin, care hrănesc, netezesc, înmoaie şi sigilează cuticulele părului uscat, electrizat şi rebel. Conţin substanţe active ce formează un film protector împotriva umidităţii din atmosferă. Lasă părul disciplinat, uşor de aranjat şi strălucitor.

Toate produsele disponibile în magazinul online Beautyfree.ro folosesc tehnologii avansate și au în compoziția lor ingrediente dintre cele mai exotice și speciale. Princilalele game sunt: Kashmir Hair System, Kava Kava, Ego Professional Max Repair, Hair Max, Cureplex, My Hair Ltd, Or Professional, Desert Healer, Cureplex, Osmo și Luiza Essence. Toate produsele sunt profesioanle și extrem de eficiente în tratare tuturor problemelor de îngrijire a părului.
Pentu a consulta oferta, a afla mai multe detalii și a comanda, vizitați magazinul online anterior menționat!(P)

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X