Prodanca și Reghe au dat lovitura! Vor primi o sumă colosală: Care e prețul pentru show-ul mult așteptat de fanii lor pentru “Prodanca și Reghe? Producția surprinde pas cu pas momente din viața de familie a celor doi. O echipă de filmare îi va  însoți pe cei doi 24 de ore din 24. Emisiunea va avea premierea duminică, 9 februarie, la Antena Stars.

Prodanca și Reghe au dat lovitura! Cea mai nouã casã pe care cuplul a achiziționat-o de curând în Dubai.

„Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

Citește și: Eliminare cu cântec la Kanal D. Discuții aprinse între concurenți de la „Survivor Romania”

Încã din primul episod, difuzat duminicã, 9 februarie, de la 19:45, echipa Antena Stars le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate din cea mai nouã casã pe care cuplul a achiziționat-o de curând în Dubai. Aceștia vor putea urmãri un moment emoționant din viața familiei, împodobirea bradului de Crãciun, dar și ultimele pregãtiri pe care Reghe le face înainte de a pleca în cantonament. Tot în primul episod, telespectatorii Antena Stars îl vor putea cunoaște și pe cel mai nou membru al familiei, Enzo, o pisicã din rasa Sfinx, ce le dã palpitații tuturor atunci când prinde momentul și fuge de acasã. Tot atunci, telespectatorii vor putea fi martorii unor imagini mai puțin plãcute, îndrãgitul antrenor fiind la un pas sã se accidenteze serios, în propria casã.

Începând cu această dată, în fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia”, se arată într-un comunicat primit de redacția Evz Monden.

Potrivit ultimelor informații  furnizate de cei de la libertatea.ro, suma pe care ar urma să o primească impresara este de aproximativ 150.000 de euro pe sezon!