Problemele se țin lanț de Maria Buză. Declarația actriței a uimit o lume întreagă: „Nu este bine să ai încredere în toţi oamenii…”

Problemele se țin lanț de Maria Buză. Declarația actriței a uimit o lume întreagă: „Nu este bine să ai încredere în toţi oamenii…”
Problemele se țin lanț de Maria Buză. Declarația actriței a uimit o lume întreagă: „Nu este bine să ai încredere în toţi oamenii...”
Autor:

Problemele se țin lanț de Maria Buză. Declarația actriței a uimit o lume întreagă: „Nu este bine să ai încredere în toţi oamenii…”

În timpul unei emisiuni TV de la Antena Stars, actrița Maria Buză a recunoscut că ea și soțul său se confruntă cu mari probleme financiare. Chiar dacă această situație este destul de gravă, artista, care s-a făcut remarcată mai întâi prin aparițiile ei spectaculoase alături de grupul Vouă pentru ca apoi să devină o prezență nelipsită de pe scena Teatrului Național, a mărturisit că nu se lasă pradă banilor.

Se pare că problemele financiare ar avea legătură cu cele două localuri pe care Maria Buză şi soţul ei le deţin: „Omul care ar datorii, e un om bogat, pentru că nu poţi să îţi plăteşti datoriile, dacă nu ai bani. Am datorii, am datorii foarte mari, dar nu mă las. Nu mă gândesc la asta. Într-un astfel de domeniu, lucrurile nu sunt mereu aşa cum te aştepţi şi cum ar trebui să fie, dar noi încercăm să facem faţă şi să am lângă mine un colectiv care să aibă acelaşi scop. Sunt persoane care profită de o situaţie atunci când se văd cu banii în mână.

Nu este bine să ai încredere în toţi oamenii cu care lucrezi, s-a făcut selecţia naturală şi sunt cu cei mai potriviţi oameni lângă mine şi pot să spun că am cu cine să merg mai deparre. Este un domeniu alunecos, unde se lucrează cu banii. Eu şi soţul meu, chiar dacă suntem împreună, suntem la serviciu, fiecare cu treaba lui. El e acolo la munca lui, eu aici, alături de oamenii de pe sală. De multe ori, atât cât suntem, facem minuni. E normal atunci când ieşi într-o seară, la restaurant, să ai pretenţii, pentru că oferta este foarte mare”, a dezvăluit Maria Buză, potrivit Bugetul.ro

Reamintim că Maria Buză a trecut, recent, printr-o altă întâmplare neplăcută. Actrița a fost țepuită cu mii de euro, chiar de un membru din familie.

„Este foarte greu să ai o afacere în alimentaţie publică. Sunt reguli foarte stricte. Nu era chiar om de încredere. Prin alianţă era din familie. Şeful de sală, i-am lăsat nişte bani să dea cuiva, pur şi simplu nu a mai venit nici cu cheile de la restaurant, nici cu banii, nici cu cardul. Chiar şi 100 de lei dacă îţi dispar aşa… trebuie să justifici fiecare leu”, a povestit Maria.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X