Problemele cu justiția pentru George Becali nu s-au terminat. Tribunalul București i-a ridicat sechestrul de 184 de milioane de lei, instituit de procurori în ancheta care îl vizeaza și pe, Vasile Geambazi, nepotul afaceristului.

Problemele cu justiția pentru George Becali.

Anchetatorii au pus sechestru pe banii lui Becali în ancheta care îl vizeaza pe nepotul acestuia care este bănuit că ar fi obținut ilegal de la ANRP suma de 60 de milioane de euro. Despăgubiri în contul unui teren revendicat, dar care nu putea fi restituit în natură, informează stirileprotv.ro.

Sursa citată mai spune că procurorii DNA susțin că despăgubirile ar fi mai mari cu 40 de milioane de euro decât ar trebuit în mod normal și că ele s-ar baza pe o evaluare abuzivă.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Becali și Geambazi invocă in apărarea lor o decizie judecătorească a instanței supreme.

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este un om de afaceri, dar și politician. El a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012. Mai mult, acesta a fost membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

Becali este cunoscut pentru actele filantropice în sprijinul unor comunități de sinistrați, asociații religioase, dar și declarațiile publice controversate.

Latifundul din Pipera deține și conduce clubul FCSB, unde stilul său de micromanagement este criticat de presa sportivă și identificat drept cauză a faptului că, în ciuda investițiilor generoase, echipa obține rezultate mai slabe decât ar putea.