Prezenți în emisiunea lui Măruță de la Pro TV pentru debutul clip-ului al ultimei melodii, prima piesă scoasă împreună după 11 ani, Marius Moga și Smiley au vorbit și despre relațiile lor.

Recent, Marius Moga și Smiley au lansat piesa ”Ai grijă de femeia ta”, la 11 ani de la ultima lor colaborare. Compoziția este noul single al lui Moga de pe viitorul album al său. Compozitorul român dedicat genului pop și muzicii dance spune că este o piesă-manifest pentru toate femeile, având un mesaj clar adresat doar sexului tare.

Dacă Moga a intrat în rândul oamenilor însurați și în clubul tăticilor fericiți, Smiley încă se bucură din plin de viața de burlac și nu are, la 36 de ani, gânduri de însurătoare.

Citește și: „Ce mai faci, străine?” Smiley cântă despre oameni care se întâlnesc prin amintiri

Nu mai este un secret pentru nimeni că Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu, chiar dacă au ținut secret relația lor de iubire aproape trei ani.

Dacă Gina Pistol, realizatoare emisiunii gastronomice Chefi la cuțite și Asia Expressa, a declarat că nu se vede mireasă, dar nu exclude varianta căsătoriei cu Smiley, iubitul său a făcut o declarație similară în acest sens.

În emisiunea menționată mai sus, artistul a spus că încă nu are de gând să se căsătorească, iar când se va întâmpla va anunța pe toată lumea.