evzmonden.ro Web analytics

Probleme în PARADIS? Bianca Draguşanu a rupt TĂCEREA şi a spus TOTUL despre INFIDELITATE: “Am vorbit despre MESAJE primite la ore NEPOTRIVITE…”

A inşelat-o Victor Slav?

Probleme în PARADIS? Bianca Draguşanu a rupt TĂCEREA şi a spus TOTUL despre INFIDELITATE: “Am vorbit despre MESAJE primite la ore NEPOTRIVITE…”
Probleme în PARADIS? Bianca Draguşanu a rupt TĂCEREA şi a spus TOTUL despre INFIDELITATE: "Am vorbit despre MESAJE primite la ore NEPOTRIVITE..."

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Victor Slav, alături de care are și o frumoasă fetiță. Recent, vedeta a vorbit despre viața de cuplu și despre infidelitate, lăsând oamenii să-și pună foarte multe semne de întrebare cu privire la căsnicia ei.

Drăguşanu a vorbit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, despre o întâmplare trăită în acest weekend. Iubita lui Victor Slav a abordat un subiect sensibil într-o relaţie: a treia persoană, iar vedeta a făcut publică şi una dintre concluziile sale, potrivit Cancan.

Discuţiile despre o posibilă aventură le-a purtat împreună cu două dintre prietenele sale alături de care a petrecut puțin timp în oraș. Tinerele i-au spus blondei că există mari şanse ca iubiţii lor să le înşele. Bianca Drăguşanu a aflat de la ele că partenerii lor primesc mesaje la ore nepotrivite, apeluri la ora patru dimineaţa şi nu numai.

La finalul declaraţiei, prezentatoarea TV a conchis că atunci „când iubita te iubeşte cel mai tare, fii sigur că te iubeşte cel mai mult”.

„O zi minunată de luni! Cu un Bucureşti în care e o zăpadă apoasă. Nici nu te lasă să mergi, nici să stai. Credeţi că am scăpat de iarnă? Nicio şansă! (…). Întâmplare-întâmplătoare: era Bianca împreună cu două prietene la o ciocolată caldă. Două caractere diferite total opuse, ca să ne înţelegem. Fiecare are câte un iubi acasă şi, desigur, au şicane în cuplu. Motive de îngrijorare, gelozie. Am vorbit despre mesaje la ore nepotrivite, despre telefoane primite la ore nepotrivite, unele dintre ele la ora patru dimineaţa, despre ore în care mai dispare în care mai spune că a fost cu nu ştiu ce prieten (…). Dar, despre ce naiba nu am vorbit?

Concluzia e următoarea: când iubita te iubeşte cel mai tare, fii sigur că te iubeşte cel mai mult! Când reacţionează, fii sigur că îi pasă. Şi fetele mele au recunoscut, dar şi psihologii au spus asta. (…). Dacă te primeşte acasă cu zâmbetul pe buze, fii convins că a făcut şi ea ceva în timpul respectiv. (…). Reacţiile trebuie controlate, nu trebuie să zboare farfurii prin casă. Dacă nu există reacţii, nu există şi iubire. (…). Fetele pot să tacă şi să închidă gura, pentru că ţi-am spus mai devreme. (…).. Tăcerea e invers proporţională cu vorbirea!” , a povestit Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X