}

Probleme in paradis! Dupa multe crize de GELOZIE, Andreea Tonciu i-a transmis un MESAJ RADICAL sotului ei: „Am făcut mai mult decât să urlu de el…”

Probleme in paradis! Dupa multe crize de GELOZIE, Andreea Tonciu i-a transmis un MESAJ RADICAL sotului ei: „Am făcut mai mult decât să urlu de el…”
Probleme in paradis! Dupa multe crize de GELOZIE, Andreea Tonciu i-a transmis un MESAJ RADICAL sotului ei: "Am făcut mai mult decât să urlu de el..."

Viata Andreei Tonciu s-a schimbat radical in ultima vreme! Fosta asistenta TV s-a maritat, a facut un copil si s-a retras din lumina reflectoarelor, motivand ca sotul sau este extrem de gelos. 

Dupa mai multe speculatii despre un posibil divort, se pare ca Andreea Tonciu si-a rezolvat intr-un final problemele din casnicie, ba chiar este mai hotarata ca niciodata sa revina in televiziune si se pare ca l-a convins si pe sotul sau.

„Normal că s-au îndreptat lucrurile între noi. Mereu m-a lăsat să mă aranjez, doar că avea o problemă cu ieșirile mele. Acum nu mai are. Vreau să mă întorc în televiziune. Gelos este că mă iubește, dar cu chestiile pe care vreau să le fac nu mai este. Să zicem că au trecut trei ani de zile și a ajuns să mă cunoască.

M-am impus foarte tare. Am făcut mai mult decât să urlu de el. Am zis că dacă nu mă lasă să fac ceea ce-mi place, adică să apar la televizor… Îmi găsesc diverse activități și nu ne mai intersectăm decât seara. Soțul meu nu face absolut nimic în casă, el doar aduce bani și atât’, a spus Andreea Tonciu, la „Star Matinal’.

Schimbarile nu se opresc aici pentru frumoasa bruneta! Andreea Tonciu are planuri marete si este hotarata sa se puna pe slabit dupa ce s-a ingrasat 15 kilograme in ultima vreme.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X