evzmonden.ro Web analytics

PROBLEME grave cu silicoanele NICOLETEI LUCIU. Vedeta ar trebui să treacă printr-o nouă operaţie

În urma operaţiei, sânii Nicoletei au devenit mai mari decât "orice normă a naturalului", spune un medic foarte cunoscut

PROBLEME grave cu silicoanele NICOLETEI LUCIU. Vedeta ar trebui să treacă printr-o nouă operaţie
PROBLEME grave cu silicoanele NICOLETEI LUCIU. Vedeta ar trebui să treacă printr-o nouă operaţie

Nicoleta Luciu a făcut un implant cu silicon în urma celor două naşteri. Vedeta a ales o cupă mare, fiind acum ţinta unor dureri de spate foarte mari. Invitată, sâmbătă, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, medicul estetician Adina Alberts a spus că alegerea făcută este greşită şi că inevitabil Nicoleta va ajunge să le scoată. Medicul a analizat silicoanele Nicoletei Luciu şi a spus că sunt mult prea mari pentru  constituţia ei.

“Nicoleta Luciu este o fată foarte tânără încă, foarte frumoasă. A născut patru copii, ultima sarcină a fost cu tripleţi. Probabil că ultima sarcină a lăsat nişte probleme pe care Nicoleta a încercat să le rezolve cu ajutorul medicului. La nivelul sânilor le-a rezolvat puţin ciudat, din punctul meu de vedere. În sensul că sânii ei, care erau oricum foarte mari, au ajuns să poarte un implant care este şi el foarte mare. Sânii au devenit astfel mult mai mari decât orice normă a naturalului. Probabil că ea asta şi-a dorit, dar este disproporţionat.

De regulă, un sân atât de mare deranjează. Te doare spatele… Am citit, dacă nu mă înşel că ar vrea să şi-i micşoreze. Eram sigură că se va ajunge la un moment dat şi la pasul acesta pentru că nu poţi să trăieşti o viaţă cu astfel de sâni. Plus că, fiind atât de grei, ei vor cădea şi mai mult. De regulă implanturile foarte mari se fac doar dacă eşti o femeie înaltă, cu un torace foarte dezvoltat, voleibalistă, baschetbalistă…”, a explicat Adina Alberts.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X