Pro TV pregătește un nou serial de comedie. Va avea același succes ca Las Fierbinți?

Postul Pro TV
Pro TV pregătește un nou serial de comedie. Va avea același succes ca Las Fierbinți?
Autor:

Pro TV pregătește un nou serial de comedie. Va avea același succes ca Las Fierbinți?

Pro TV pregătește un nou serial, o producție de comedie după licență internațională. Viitorul serial marca Pro TV spune povestea unui profesor de liceu, ce se numește Profu’. Serialul va fi o adaptare românească a unei serii internaționale și va fi produs de echipa Pro TV.

Viitorul serial va fi realizat după o licență internațională. Este vorba de producția germană Der Lehrer, care a avut primul sezon în 2009, pe RTL.

Șefii postului TV au divulgat, pe scurt, scenariul serialului în varianta originală, Der Lehrer are în centru un profesor care revine la catedră după zece ani de pauză. O întoarcere care presupune o serie de provocări.

În serialul german, Steffan este profesor de germană, științele naturii și sport și primește o „clasă problemă”. Prin metode mai „speciale”, Profu’ îi aduce pe calea cea buna.

Din informațiile Paginademedia.ro, serialul este în faza de casting, iar actorii care vor juca în rolurile principale nu au fost încă aleși.

Pro TV se pregătește intens pentru noua producție. A depus, deja, cerere pentru înregistrarea mărcii „Profu'”, mai informează sursa citată.

pentru că, până în prezent, lumea caută poveștile comice ale fierbințenilor și momentele haioase care să-i relaxeze după o zi de muncă. Așadar, cei mai mulți dintre români se uită la serialul de comedie Las Fierbinți. Vom vedea dacă noul serial va intra rapid la inimile cinefililor.

Reamintim că și serialul Vlad a avut mare succes la publicul din România.  Serialul este o producție realizată după licența turcească a serialului Ezel, serial difuzat în 2010 de Kanal D, fapt remarcat imediat și de cei care l-au vizionat în varianta originală, informează evz.ro.

“Film făcut după serialul turcesc Ezel care a fost difuza pe Kanal D. Mare petrecere la lansare și mare tam tam. Practic e filmul turcesc tradus și jucat de actori români”.
„Pe bune?!?? Este 1 la 1 cu Ezel. Pănă și replicile sunt aproape identice. Maxim 2, 3 cuvinte reinterpretate ca să nu sune identic cu traducerea din turcă. C’mon! Ma așteptam de la Aneta 1 la așa ceva. Dar de la voi…niciodată! M-ați dezamăgit. Știu deja tot filmul și ce urmează să spună când și unde și cine. Păcat de banii investiți!”…

Citiți continuarea AICI

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X