Pro TV pregătește o mișcare de amploare, declară surse implicate în acest demers media. Surpriza va avea loc mâine seară în marea finală de la ”Vocea României”.

Pro TV pregătește cea mai mare lovitură! Mâine seară, în timpul finalei, care va fi transmisă în direct, fanii emisiunii vor avea parte de o surpriză de proporții. Ei vor avea ocazia să vadă elemente de realitate augmentată în cadrul spectacolului. Surpriza reprezintă o experiență interactivă bazată pe combinarea lumii reale cu elemente din lumea virtuală.

Pro TV pregătește lovitura anului! Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de…

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

În aces tsens, organizatorii PRO TV se vor folosi de tehnologia modernă, într-un mod spectaculos: „Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR)”, transmite PRO TV printr-un comunicat de presă.

Pentru marele premiu de la Vocea României se lupăt Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim „augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an”, spune directorul de creație al PRO TV, Vasile Alboiu.

„Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasă și doar ei o să vadă acest show unic”, a mai spus Alboiu, potrivit capital.ro.