Pro TV, liderul audiențelor. Pro TV a doborât toate televiziunile duminică seară, când a fost lider de audiențe cu filmul Singur acasă, tradiția de Crăciun. Partea a doua a faimoasei serii a dus Pro TV pe primul loc în audiențe, informează paginademedia.ro.

Pro TV, liderul audiențelor. Sursa citată anunță că Pro TV a dominat audiențele cu filmul Singur acasă.Peste două milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Kevin.

Antena 1 a ocupat locul doi pe toate targeturile, cu finala Te cunosc de undeva.

Singur acasă 2, Pierdut în New York este un film de Crăciun din 1992. Acesta este un film de comedie, de familie care  este vizionat de milioane de persoane de fiecare dată:

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Anul trecut, Kevin a fost urmărit de aproape 2,2 milioane de persoane. Filmul a fost difuzat pe 15 decembrie.

În urmă cu doi ani, când a fost difuzat pe 16 decembrie, Singur Acasă a fost urmărit de 2,1 milioane de români.

Iar în 2016, filmul de comedie a rupt audiențele. A fost urmărit de peste 2,7 milioane la nivelul întregii țări, fiind difuzat pe 17 decembrie.

dacă nu știți cine este simpaticul băiețel care a jucat rolul lui Kevin McCallister, în celebra comedie „Singur Acasă” vă spunem noi. actorul Macaulay Culkin, face parte din vedetele de la Hollywood care au cunoscut celebritatea în copilărie.  Iar apoi a picat în patima unor vicii proaste.

Actorul american a început se drogheze, apoi a fost arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. Este eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care este condamnat la un an de detenţie cu suspendare.

Citește continuarea…