Prințului Harry a făcut prima declarație OFICIALĂ. Ducesa de Sussex a născut: „Meghan Markle şi copilul sunt incredibil de…”

Prințului Harry a făcut prima declarație OFICIALĂ. Ducesa de Sussex a născut: „Meghan Markle şi copilul sunt incredibil de…”
Prințului Harry a făcut prima declarație OFICIALĂ. Ducesa de Sussex a născut: „Meghan Markle şi copilul sunt incredibil de...”
Autor:

Prinţul Harry și Ducesa de Sussex, Meghan Markle, au devenit pentru prima oară părinți. Așadar, casa regala va mai avea încă un moștenitor la tronul britanic, al șaptelea, în linia succesiunii.

Prințul Harry a asistat la naşterea copilului lor, care a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26, și a transmis că el şi soţia lui sunt „absolut încântaţi” şi a mulţumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii. Ducele a mai adăugat că Meghan Markle şi copilul sunt „incredibil de bine” şi că se gândesc la un nume pentru băiat.

Palatul Buckingham a făcut anunțul oficial luni după-amiază imediat după naşterea celui de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

„Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, ducii de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale şi Earl Spencer au fost anunţaţi şi sunt încântaţi de veşti”, se mai arătat în mesajul citat de BBC, citează digi24.ro.

„Mama ducesei, Doria Ragland, care este foarte încântată de venirea pe lume a primului ei nepot, se află alături de alteţa sa regală la Frogmore Cottage”.

Copilul celor doi nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917. Micuțul va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X