Prințul William, terorizat în copilărie. Motivul este crucial! După apariţia imaginilor topless cu prințesa Diana, prințul William a fost terorizat de colegii săi de clasă. Dezvăluirile au fost făcute publice de directorul Condé Nast Britain şi preşedinte Condé Nast International, Nicholas Coleridge, potrivit DailyMail.

The Glossy Years, Nicholas și-a amintit cum regretata Diana l-a vizitat la un prânz la Vogue House, în mijlocul scandalului cu imaginile respective și a dezvăluit că William era înnebunit deoarece colegii lui râdeau pe seama „dimensiunii sânilor mamei sale”.

Citește și: Meghan Markle si Printul Harry au fost dati de gol: "Vor avea un copil."

Ea a continuat: „Era atât de supărat… a spus că unii dintre băieți îl tachinau spunând că s** mele sunt prea mici ”, apoi, Diana a întrebat: „Sânii sunt prea mici, crezi? ”. Dezvăluind cum a mers „fără suflare la un gardian”, şi el a asigurat-o că sânii ei sunt „perfecţi” să nu se îngrijoreze.

În 2017, prințul William a solicitat o compensație de 1,4 milioane de lire sterline pentru fotografiile topless ale soției sale Kate Middleton, care au fost publicate în revista French Closer în 2012. Cazul a datat din septembrie 2012, când William și Kate au fost înfățișați relaxându-se pe terasa unui castel aparținând contelui de Snowdon, vărul lui William și fiul regretatei prințese Margareta, în regiunea sudică a Provence.

Camerele au surprins-o pe Kate topless, purtând doar o pereche de bikini. În imaginea deosebit de intimă îl arăta pe William ungând cu cremă pielea soției sale. Ducele de Cambridge a spus atunci că imaginile sunt „cu atât mai dureroase” cu cât i-au amintit de felul în care mama lui a murit, întrucât a fost urmărită de fotografii paparazzi din Paris, în urmă cu 20 de ani.

Publicarea fotografiilor cu Prințesa Diana aproape goală a declanșat o adevărată revoltă  în Marea Britanie, organizațiile media – inclusiv Daily Mail,  au decis să nu le publice.

În acel an, revista franceză a primit ordin să plătească 103.000 de euro (92.000 de lire sterline) daune aduse Ducelui și Ducesei de Cambridge pentru publicarea fotografiilor topless ale lui Kate Middleton. Era o parte din suma de 1,4 milioane de lire pe care o dorea cuplul peste imaginile respective, potrivit sursei citate.