Prințul Harry și Meghan, nouă lovitură pentru Casa Regală!  Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au luat din nou o decizie radicală, imediat după ce au ales să renunțe la statutul regal.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi duci de Sussex, se pare că aceștia își caută o nouă locuință în Los Angeles, deoarece vor să petreacă mai mult timp în California.

Prințul Harry și Meghan, nouă lovitură pentru Casa Regală! “Vor avea case în ambele locuri”

Decizia lor de a se muta în California nu este deloc surprinzătoare, având în vedere că acolo locuiește mama lui Meghan. Ducele și Ducesa de Sussex vor să își împartă timpul între cele două țări și consideră că Los Angeles va fi perfect pentru stilul de viață relaxat pe care și-l doresc. Ei plănuiesc să petreacă mai mult timp în natură făcând drumeții și plimbări, citează elle.ro.

Citește și: Dezastru pentru Kate si William! Meghan si Harry au luat decizia. Cosmar pentru Casa Regala!

„Ei iubesc să se afle în Canada, însă au început să caute case și în L.A. Cel mai probabil vor avea case în ambele locuri. Ei se bucură de o viață liniștită. Merg în plimbări lungi, fac yoga, iar Meghan gătește. Lor chiar le place să stea acasă și să se relaxeze alături de Archie și câinii lor”, a declarat o sursă apropiată într-un interviu pentru People.

Își iau în continuare măsuri de securitate

Meghan și Harry se bucură acum de o viață mult mai liniștită. Ei locuiesc în prezent în Canada, în Vancouver Island, într-o vilă care costă în jur de 10 milioane de lire sterline.