Printul Harry si Meghan Markle vor stârni furtuna în Familia Regala? Ducii de Sussex au decis unde își vor petrece anul acesta Crăciunul. Decizie lor e în tabloidele din UK

„Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland”, potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People.

Va fi un Crăciun ne-regal. Printul Harry si Meghan Markle nu vor sărbători anul acesta Crăciunul alături de regina Elizabeta a II-a şi restul familiei regale aşa cum se obişnuieşte.

„Ducele şi ducesa de Suusex aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu familia începând cu finalul acestei luni”, a transmis Palatul Buckingham. “După ce au petrecut ultimele două sărbători de Crăciun la Sandringham, Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de nouă familie, cu mama ducesei, Doria Ragland. Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina”.

Citește și:

Până în acest moment nu s-a precizat unde vor fi în această vacanţă ducesa şi ducele, dar o sursă a declarat pentru aceeași sursă că nu vor fi în oraşul natal al lui Meghan Markle, Los Angeles, unde locuieşte Doria Ragland.