Prinţul Harry şi Meghan Markle vor cheltui o mare sumă de bani.  Decizie importantă luată de prinţul Harry şi Meghan Markle la scurt timp după ce au renunţat la titlurile oficiale reagale în ceea ce privește finanțele proprii. Se pare că aceştia vor să îi facă în ciudă Reginei, motiv pentru care intenționează să facă o achiziţie de 7 milioane de dolari.

Apar noi informaţii din viaţa lui Harry și Meghan.

Se pare că aceştia urmăresc să achiziţioneze un conac în Malibu în valoare de 5,4 milioane de lire sterline (aproximativ 7 milioane de dolari)  care să fie locuinţa lor permanentă în momentul în care vor încheia toate sarcinile regale oficiale în data de 31 martie.

Citește și: Divortul care zguduie Casa Regala! Lovitura fatala pentru Regina Elisabeta

Cu toate că inițial cuplul a declarat că își va împărți timpul între Marea Britanie și California, se pare că ultimele informațiile apărute în presă arată că cei doi își doresc o mutare definitivă în California, acolo unde cei doi, alături de copil, ar fi mai aproape de mama lui Meghan, Doria Ragland, Silicon Valley și Hollywood.

Viitorul conac al cuplului va oferi confortului cu care s-au obișnuit în Palatul Regal. Conacul dispunde de o securitate bine pusă la punct, pentru ca cei doi să se poată bucura de intimitatea pe care și-o doresc după plecarea din Familia Regală.

Ce vor face Prințul Harry și Meghan după renunșarea la atribuțiile monarhice

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan mai au puţine zile până când îşi lua la revedere efectiv de la rolurile lor monarhice. Procedurile administrative au un calendar strict stabilit de oficialii de la Palatul Buckingham. Astfel, cei doi nu vor mai reprezenta monarhia britanică din data de 31 martie, potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului.

De la această dată, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham şi vor fi reprezentaţi de o echipă a fundaţiei lor. În următoarele săptămâni, Harry şi Meghan au în agendă o serie e evenimente oficiale, ce includ participarea prinţului la o înregistrare cu vedeta rock John Bon Jovi şi la o reprezentaţie a corului Invictus Games Choir.

Ultimul angajament oficial al prinţului Harry este participarea sa la un serviciu religios prilejuit de ziua Commonwealth of Nations în 9 martie, la Westminster Abbey din Londra. Tototdată, este prevăzut şi ca ducii să asiste în luna mai la celebrarea Jocurilor Invictus, la care vor participa foşti veterani de război, deşi o vor face cu titlu personal, în timp ce prinţul prevede să co-patroneze maratonul din Londra, care va avea loc în aprilie.