Prințul Harry și Meghan divorțează. Vestea că relația fericită dintr cei doi a se va sfârși a cutremurat Familia Regală!

Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au retras de la rangul de “seniori” la Casa Regală. Această mutare vine cu un anunț cutremurător pentru Regatul Unit.

Anul trecut, experții britanici spuneau că prințul Ducii de Sussex vor divorța după trei ani de mariaj, iar anul aceste presa din Regat a anunțat că separarea dintre ei va avea loc mult mai devreme.

Prințul Harry și Meghan divorțează. Vestea vine odată cu plecarea cuplului Harry-Meghan în Canada

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Mesajul de sfârșit de an al Reginei a oferit și o mare surpriză. Pe biroul său nu se afla nicio fotografie în care să apară Prințul Harry și Meghan Markle. Un lucru fără precedent, au spus jurnaliștii britanici, ceea ce confirmă relașia ”rece” dintre regină și Meghan, anunță b1.ro.

Prințul Harry bagă divorț de Meghan Markle

“Prințul Harry bagă divorț de Meghan Markle va continua să își amâne întoarcerea în Familia Regală”, anunță jurnaliștii britanici, iar atmosfera în Familia Regală a Marii Britanii este din ce în ce mai tensionată.