evzmonden.ro Web analytics

Prințesa Diana ar fi fost DEVASTATĂ! Uite ce s-a întâmplat cu FOSTUL IUBIT al „prințesei inimilor”

Prințesa Diana ar fi fost DEVASTATĂ! Uite ce s-a întâmplat cu FOSTUL IUBIT al „prințesei inimilor”
Prințesa Diana ar fi fost DEVASTATĂ! Uite ce s-a întâmplat cu FOSTUL IUBIT al „prințesei inimilor”
Prințesa Diana ar fi fost DEVASTATĂ!  Uite ce s-a întâmplat cu FOSTUL IUBIT al prințesei Diana. Oliver Hoare (73 de ani), bun prieten al prințului Charles, cu care Lady Di ar fi avut o aventură amoroasă în 1992 , s-a stins într-un spital din Franța din cauza unei boli necruțătoare.

Chiar dacă era căsătorit, Oliver Hoare, dealer de artă, nu a putut ceda farmecelor lui Lady Di, al cărei mariaj cu Charles se afla la final. Cei doi au avut o aventură amoroasă în 1992, eveniment care avea să contribuie decisiv la șubrezirea relației cuplului princiar. În același an, Charles și Diana și-au anunțau divorțul, consfințit de Familia Regală.

Oliver Hoare era cu 16 ani mai în vârstă decât Diana și s-a aventurat într-o relație secretă cu „prințesa inimilor”. Însă, curând această legătură amoroasă avea să iasă la suprafață, provocând un imens scandal la Casa Regală. La aflarea acestei vești, soția lui, Diane, a intentat divorț, moment în care Hoare a decis să rupă orice legătură cu Diana. Surse din apropierea prințesei spun că Lady Di a fost devastată de alegerea iubitului ei, pe care îl idolatriza.

Mai mult, Diana a dezvoltat o obsesie pentru Oliver Hoare, pe care îl suna acasă inclusiv când era căsătorit, conform Daily Mail.

La insistențele soției lui, Oliver a anunțat poliția, care a depistat peste 300 de apeluri telefonice provenite direct de la Palatul Kensington sau de la telefoane publice din zonă. În 1995, Lady Di a recunoscut într-un interviu că l-a sunat acasă pe Oliver Hoare, însă nu atât de mult cum s-a vehiculat. „Vreme de șase până la nouă lui, de câteva ori, dar cu siguranță nu într-un mod obsesiv”, a spus prințesa Diana.

Oliver Hoare nu a vorbit niciodată despre aventura pe care a avut-o cu Lady Di, însă totul a ieșit la iveală după moarte prințesei, când fostul ei bodyguard, Ken Wharfe, a oferit detalii picante din relația lor.

În ciuda relației nepotrivite cu Oliver Hoare, mariajul Dianei nu mai putea fi salvat. Într-un documentar difuzat de Channel 4,  Lady Di mărturisea că pasiunea a dispărut rapid din relația lor, iar viața sexuală era inexistentă după venirea pe lume a primului lor fiu, Harry: „Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu mă mai căuta vreme de trei săptămâni. Nu era foarte consistent în a-mi face curte. Sexul era ciudat, foarte ciudat. Se întâmpla cam o dată la trei săptămâni, iar cu şase-şapte ani în urmă am început să nu mai facem deloc. Nu exista niciun fel de cerere în acest sens din partea lui“, mărturisea Lady Di.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X