Principele Nicolae, MESAJ IMPORTANT pentru ROMANI dupa MOARTEA Regelui Mihai

Principele Nicolae, MESAJ IMPORTANT pentru ROMANI dupa MOARTEA Regelui Mihai
Principele Nicolae, MESAJ IMPORTANT pentru ROMANI dupa MOARTEA Regelui Mihai
Fostul principe Nicolae a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care le mulțumește tuturor românilor pentru gândurile transmise după moartea Regelui Mihai.
Nepotul regelui Mihai a punctat faptul că dispariția Majestății Sale este o mare pierdere pentru toată lumea, dar și despre onoarea de a-l fi avut printre noi.
De asemenea, fostul principe a avut cuvinte de laudă la adresa celor acre au organizat funeraliile bunicului său.
Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile deosebite și mesajele transmise în aceste zile de doliu și de despărțire de cel care a fost bunicul meu, Regele Mihai I. Este o pierdere imensă pentru noi toți dar mai presus de aceasta, este o onoare că l-am avut printre noi. Bunicul meu, Regele nostru, a fost pentru noi toți un model și un simbol de loialitate, generozitate si modestie. Va avea mereu un loc de cinste în sufletul neamului românesc.
Doresc să îi mulțumesc de asemenea domnului General Nezir și tuturor celor implicați în onorarea memoriei Regelui Mihai I, Regele nostru, pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă în organizarea funeraliilor.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

, a scris fostul principe Nicolae pe Facebook.

 

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Casa Regala este din nou in centrul atentiei! Principesa Margareta, OBLIGATA sa ELIBEREZE Palatul Elisabeta! Are la dispozitie 60 de zile

Prezentator TV CELEBRU, MESAJ DUR după MOARTEA Regelui Mihai: “Televiziunea ca breaslă l-a „îngropat” prima dată pe Rege în anii ‘90”

S-au scris atatea despre moartea Regelui Mihai, dar cel mai important AMANUNT abia ACUM s-a aflat! Membrii Casei Regale sunt din noi in centrul atentiei!

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X