Prince, legendarul interpret al melodiei „Purple Rain”, mort la 57 de ani

Prince, legendarul interpret al melodiei „Purple Rain”, mort la 57 de ani
Prince, legendarul interpret al melodiei „Purple Rain”, mort la 57 de ani

Veste şocantă pentru fanii vedetei R&B Prince. Favoritul lor a murit joi, la 57 de ani. Prince, unul dintre cei mai influenți și enigmatici artiști rock ai Americii a decedat în studioul său de înregistrări din Minnesota. Pentru moment, poliţia a refuzat să ofere detalii despre rivalul lui Michael Jackson din anii ’80.

Anunțul a venit joi după-amiază, la câteva ore după ce autoritățile din Minnesota au raspuns unui apel de urgență venit din reședința starului, din Paisley Park. Autoritatile cerceteaza cauzele decesului celebrului cantaret american, care a fost gasit in stop respirator. În urmă cu o săptămână, interpretul lui „Purple Rain” a fost internat de urgență în Illinois, acuzând semne de pneumonie. Boala l-a determinat pe Prince să își anuleze concertele din Atlanta.
Potrivit rapoartelor, în această dimineață Poliția a fost chemată la reședința vedetei. „Poliția investighează decesul. Nu eliberăm nici o informație cu privire la identitatea persoanei până nu sunt anunțate rudele”, a declarat Jason Kamerud, purtătorul de cuvânt.

Prince Rogers Nelson a devenit celebru pe plan international dupa lansarea in 1984 a albumului „Purple Rain” care s-a mentinut timp de 24 de saptamani in fruntea topurilor americane si care a primit doua premii Grammy. Filmul omonim, regizat de Albert Magnoli, a castigat Premiul Oscar pentru cea mai buna coloana sonora originala.

In luna decembrie a anului trecut, Prince si-a surprins placut fanii, lansand un nou album de studio ce contine 12 piese printre care „Baltimore”şi „Screwdriver”.

Prince a câștigat șapte premii Grammy și a avut 30 de nominalizări. Cinci dintre hit-urile sale au dominat topurile si alte 14 piese au fost în Top 10.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X