Primul protest de stradă contra Guvernului Orban. Artistul, deja cunoscut pentru opiniile lui publice, în sfera civică, a spus ce va face în cazul acestui protest.

Anume că nu va participa. Ca atare, Paul Hitter a scris un mesaj pe propria pagină de socializare, legat de protestul anunțat pentru azi în Piața Victoriei.

Acțiunea de stradă are ca scop dezavuarea proiectului de buget pe 2020, după cum arată portalul https://www.dcnews.ro/

Primul protest de stradă contra Guvernului Orban. Cica se protesteaza! Buahahah! Mor de ras!

”Cica se protesteaza! Buahahah! Mor de ras! Eu sa ies sa protestez? Nuuuuu tata, niciodata!

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Sa iasa aia care i-au votat! Aia sa protesteze. Eu unul stiam ce va urma, caci doar fraier facut gramada sa fii sa nu stii ca PDL-ul are o politica dezastruoasa pentru tara.

Ce, nu stiati ca vor urma taieri? Sigur, ca de fiecare data, aceste masuri sunt pentru insanatosirea economiei.

I-auzi, Franț! Ce nu stiati ca va veni FMI? Ce, nu stiati ca educatia lui Iohannis inseamna reeducare?

Acu de ce sa protestati? Eu zic sa ii lasam sa isi duca “programul de guvernare” pana la capat! Asa este corect si democratic!

Totusi, remarc tacerea asurzitoare dintr-o anumita parte a presei. Guran e mucles. Mandruta e mucles. Dogioiu e mucles. Chirila ie mucles de tot. Esca nu mai zice nimic. Vorbim toti despre Craciun, reni, brazi, cadouri si zapada care lipseste.

Deci, pe bune, sa ma duc sa protestez, eventual, sa imi iau si cateva bastoane in cap de la jandarmi, ca ce? Ca poporul a votat? Pai daca a votat sa le fie de bine.

Eu nu imi voi pierde timpul prin piete si nici nu imi voi pune in pericol sanatatea”, a scris Paul Hitter pe propria pagină de Facebook.