}

Primele rezultate ale autopsiei. Rudele lui Bobbi Kristina sunt ȘOCATE

Primele rezultate ale autopsiei. Rudele lui Bobbi Kristina  sunt ȘOCATE
Primele rezultate ale autopsiei. Rudele lui Bobbi Kristina sunt ȘOCATE
Autor:

Medicii de la Laboratorul de Medicină Legală au finalizat primele rezultate ale autopsiei Kristinei, decedată duminică, 26 iulie. Concluzia acestora  nu a scos la iveală informaţii convingătoare, nu au fost găsite răni semnificative, care ar fi putut să-i provoace moartea.

După ce persoanele apropiate din familie l-au acţionat în judecată pe iubitul Kristinei, acuzându-l că a fost violent cu ea, au fost total dezamăgiți de rezultatul autopsiei.

Potrivit tmz.com, medicii legiști nu au putut da un verdict clar în ceea ce privește decesul fetei. Aceștia nu au putut dovedi că fiica celebrei artiste a fost ţinta unui omor sau, pur și simplu, a adormit în cadă. Mai exact, pe corpul fetei de 26 de ani nu au fost găsite răni care ar fi putut provoca trecere în neființă.

Așadar, Bobbi Kristina se droga frecvent şi obișnuia să consume alcool. Ea a fost găsită, Nick Gordon, dar şi de prietenii săi, de nenumărate ori într-o stare deflorabilă. Aceste dezvăluiri ar putea fi pozitive la proces pentru Nick, spune libertatea.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X