PrimaTV reinventează BIG BROTHER!

PrimaTV reinventează BIG BROTHER!
PrimaTV reinventează BIG BROTHER!

Prima TV  cumpăra în 2003 franciza BIG BROTHER și lansa provocarea unei revoluții în televiziune. Timp de 3 luni, departe de casă, în atenția camerelor 24/24, alături de 12 necunoscuți – asta era misiunea celor care își doreau să pună mâna pe un premiu de 50000 $.

Primul sezon s-a bucurat de mare succes, dovadă fiind rating-urile uriașe, faptul că au apărut cărți,cd-uri și cartele de vot Big Brother.

În 2014, PRIMA TV a achiziționat UTOPIA, un show care a reușit să atragă atenția înaintea lansării.  Timp de un an, 15 concurenții vor sta departe de casă și vor încerca să creeze o societate perfectă.

Asemănarea dintre cele două producții TV a fost sesizată și de foștii concurenți BIG BROTHER 

clipboard44Violeta Eremia, concurent în prima ediție BIG BROTHER s-a înscris în noua competiție de la PRIMA ,, Primul impuls pe care l-am avut a fost că trebuie să mă înscriu și eu, așa că am facut-o”. Violeta a mai avut același impuls și când a decis prima dată, în urmă cu 11 ani să se lase filmată în casa fratelui cel mare.

Dacă va avea sau nu succesul primului reality difuzat în România, vom vedea în septembrie, o dată cu lansarea UTOPIA.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X