Primarul Capitalei a recunoscut ceea ce puţini ştiau despre ea. Zilele trecute, Cornelia Catanga a ajuns de urgență la spital în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața de muzică de petrecere a trecut cu bine peste această încercare, însă necazurile nu s-au terminat aici. Artista a rămas fără casă, în acest sens, ea a făcut un apel disperat către primarul Capitalei, Gabriela Firea, să o ajute. La scurt timp, primarul Capitalei a răspuns acestui apel.

„Stăm la niște prieteni. Nu știu cât o să mai stau aici. Eu nu-mi aduc aminte absolut nimic. Eram cu nora mea și cu fiul meu, cu Alexandru. I-am spus ceva lui Alexandru și știu că de pe scaunul acela am căzut jos, n-am mai știut de mine. Gândurile, supărarea, nemulțumirea asta că vreau să ajung la doamna primar, Gabriela Firea. De doi ani mă chinui să ajung la dânsa și nu am putut, dați-vă seama că nu am putut. Am fost împiedicată și nu am ajuns la doamna Firea. Dacă ajungeam, eu sunt convinsă 99,9% că mă ajuta”, a declarat Cornelia Catanga într-un interviu la România TV.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

Pentru că este o fire sensibilă, la scurt timp după apelul făcut de cântăreață, Gabriela Firea a anunțat că va lua imediat o măsură pentru rezolvarea acestui caz.

„Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de ce prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal” a declarat Gabriela Firea pentru aceeași sursă.