Prima marturisire a Laurei Cosoi despre Gina Pistol! Actrita a fost transanta: “Pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui!”

Laura Cosoi, fosta iubita a lui Smiley, a comentat, la un eveniment monden, zvonurile conform cărora între fostul iubit și Gina există o relație amoroasă. Ea a mărturisit că nu ar avea nicio problemă dacă cei doi ar fi împreună.

Laura Cosoi si Smiley au ramas in relatii de prietenie, iar fiecare este implicat acum intr-o noua poveste de dragoste. Cat despre relatia pe care Gina Pistol o are cu Smiley, actrita a oferit un raspuns transant.

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!”, a declarat Laura Cosoi, la un moment dat, pentru Unica.

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

Reamintim ca Smiley si Gina Pistol sunt intr-o relatie, insa au fost intotdeauna discreti in ceea ce ii priveste! Fanii celor doi asteapta cu nerabdare ca cei doi sa isi oficializeze relatia, insa pana atunci… isi pot permite doar sa citeasca printre randuri.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol.