PRIMA FOTOGRAFIE cu Elena Udrea ÎNSĂRCINATĂ. Uite CUM arată în A PATRA LUNĂ de SARCINA – FOTO

Elena Udrea alaturi de noul sau iubit
PRIMA FOTOGRAFIE cu Elena Udrea ÎNSĂRCINATĂ. Uite CUM arată în A PATRA LUNĂ de SARCINA - FOTO

Elena Udrea se află în Costa Rica, unde își duce sarcina mai departe liniștită, departe de agitația din România. Fosta apropiată a lui Traian Băsescu a dezvăluit că își petrece timpul alături de Alina Bica, fosta șefă DIICOT.

”Voi avea gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala.

De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X