Prima Doamnă a intrat sub lupa Adinei Buzatu. Uite ce spune despre ținuta purtată de aceasta la Summitul UE- Liga Statelor Arabe: „Ar fi trebuit să poarte…”

Prima Doamnă a intrat sub lupa Adinei Buzatu. Uite ce spune despre ținuta purtată de aceasta la Summitul UE- Liga Statelor Arabe: „Ar fi trebuit să poarte…”
Prima Doamnă a intrat sub lupa Adinei Buzatu. Uite ce spune despre ținuta purtată de aceasta la Summitul UE- Liga Statelor Arabe: „Ar fi trebuit să poarte...”
Autor:

Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină, în vârstă de 42 de ani,  a comentat, zilele trecute, ținute vestimentare ale mai multor figuri politice din România, iar una dintre ele a fost Carmen Iohannis.

Din declarația Adinei Buzatu pentru Antena 3 reiese că ținuta purtată de Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, la Summitul UE- Liga Statelor Arabe, este o apariție frumoasă, relaxată, tinerească, chiar dacă nu știe care a fost dress-code-ul.

„Dacă dress-code-ul a fost unul casual-elegant, e potrivită. Dacă nu, ar fi trebuit să poarte pantalon dintr-un alt material, nu de piele, să păstreze bluza și să înlocuiască încălțămintea sport. Cred, totuși, că cerințele evenimentului erau relaxate. E foarte important să cunoaștem contextul”, a spus stilista, potrivit dcnews.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X