Prima doamna a Frantei, dezvaluiri de senzatie! Ce spune Brigitte Macron despre viata sa intima cu Emmanuel Macron: “Eu si ridurile mele, el si tineretea lui, dar asta e.”

Au parte de cel mai controversat mariaj, dar se pare ca intr-un final cu totii au acceptat povestea de iubire dintre Emmanuel si Brigitte Macron, in ciuda faptului ca inca exista comentarii rautacioase pe seama celebrului cuplu.

Brigitte Macron a găsit acum curajul de a vorbi despre legătura ei cu președintele Franței, Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

”Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţea lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită”, a declarat ea in cadrul unui interviu acordat revistei Elle.

Macron a preluat mandatul prezidenţial pe 14 mai 2017, de la preşedintele Francois Hollande. Alături a avut-o pe Brigitte, cea despre care spune că este mâna lui dreaptă.

Vorbind despre criticile cu care se confrunta, Brigitte a recunoscut ca tot ce a făcut a fost sa accepte lucrurile asa cum sunt. ”Mi-am zis mie, însămi: OK, nu-ţi place ce auzi, dar trebuie să suporţi. La sfârşit, totul va trece!”.