Prima doamnă a Americii, apariție de senzație!Imagine postată de Melania Trump pe o rețea de socializare nu a mai fost văzută până acum. Soția lui Trump s-a pozat cu lopata în mână.

În curând vor începe lucrările pentru un nou teren de tenis la Casa Albă, iar Melania Trump, un designer sloven-american de bijuterii și ceasuri și fost model, în vârstă de 49 de ani, chiar dacă este îmbrăcată elegant, s-a lăsat fotografiată cu o lopată în mână. Soția lui Donald Trump a ales să poarte un palton bleumarin și o pereche de pantodi stiletto lăcuiți.

Melania Trump a făcut furori pe internet

Citește și:

Mai mult, lopata folosită de aceasta a atras atenția tuturor. Este impecabilă, aurie și fără nici o urmă de pământ sau uzură.

Nu este pentru prima dată când Melania Trumo s-a pozat cu sapa în mână. În rumă cu un an, a fost surprinsă pentru prima dată în această ipostază, atunci optând pentru o fustă galbenă cu flori și o pereche de pantofi la fel de eleganți ca cei purtați acum.

Recent, Melania Trump a fost o apariție de senzație la ceremonia „Medal of Freedom”. Ea a portat o ținută albă semnată de Christian Dior, extrem de elegantă.

De obicei, soția președintelui  din America este criticată pentru alegerile sale vestimentare curajoase. Însă de această dată costumul alb din două piese asortat  perfect cu o bluză roz și cu o pereche de pantofi stiletto roz pal i-au adus numai critici pozitive. A fost o apariţie demnă de copertele revistelor fashion.
Presa, vigilentă, a amintit că Melania a mai purtat acest costum în ianuarie 2018. Atunci a ales să poarte la acest costum o bluză de mătase Dolce & Gabbana.
Atunci, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a scris pe social media: „Sunt mândră să-l întâlnesc pe Mariano Rivera la @WhiteHouse, astăzi, unde va primi Medalia Prezidenţială a Libertății. Celebrăm cariera sa incredibilă în baseball și capacitatea de a reuni oamenii nu numai prin iubirea jocului, ci și prin eforturile sale filantropice”.

 

Prima doamnă