Un prim ministru din Marea Britanie, în centrul unui scandal controversat. Jurnalista unei publicații prestigioase a rupt tăcerea!

Boris Johnson, prim-ministrul britanic, a fost acuzat de jurnalista Charlotte Edwardes de agresiune sexuală. Ea spune că prim ministrul a avut un comportament sinistru în cadrul unui prânz privat din 1999.

Publicația The Guardian a menționat că Charlotte Edwardes, jurnalista publicației Sunday Times, l-a acuzat pe actualul prim-ministru, fost editor al publicației Spectator, că i-a strâns piciorul sub masă, „prinzând suficientă piele cu degetele” încât să o facă „să stea foarte dreaptă”.

Citește și:

Charlotte Edwardes a avut curajul să spună că politicianul i-ar fi făcut același lucru și altei femei prezente la eveniment.

Downing Street a refuzat inițial să comenteze duminică incidentul, dar în urma mai multor întrebări primite de miniștri, un purtător de cuvânt e dezmințit acuzațiile.

„Această acuzație nu este adevărată”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Prim-ministrul ar fi „înfuriat” de aceste acuzații, pe care reprezentanții Downing Street le-au descris ca fiind „fără sens”.

Jurnalista a comentat ulterior incidentul prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

Citește și:

„Dacă prim-ministurl nu își amintește incidentul, am în mod clar o memorie mai bună decât el”, a scris Charlotte Edwardes.