evzmonden.ro Web analytics

Prezentator TV CELEBRU, MESAJ DUR după MOARTEA Regelui Mihai: “Televiziunea ca breaslă l-a „îngropat” prima dată pe Rege în anii ‘90”

Prezentator TV CELEBRU, MESAJ DUR după MOARTEA Regelui Mihai: “Televiziunea ca breaslă l-a „îngropat” prima dată pe Rege în anii ‘90”
Prezentator TV CELEBRU, MESAJ DUR după MOARTEA Regelui Mihai: "Televiziunea ca breaslă l-a „îngropat” prima dată pe Rege în anii ‘90"

Dan Negru reacționează dur după moartea Regelui Mihai, criticând aspru modul în care se desfășoară lucrurile de naturăm monarhică.

Într-un mesaj dur postat pe Facebook, prezentatorul TV nu ratează ocazia de a spune ceea ce îl deranjează.

„ În ‘92 am trecut cu Dacia mea de atunci prin Petroșani și un nene la un semafor a urlat la mine „regalistu’  mă-tii” aruncându-mi o cărămidă în parbriz doar pentru că aveam număr de TM. Unde erau monarhiștii ăștia mulți pe care-i văd azi la televizor când ăla mi-a spart parbrizu’ ? Televiziunea ca breaslă l-a „îngropat” prima dată pe Rege în anii ‘90 cu aceeași vanitate cu care-i poartă acu’ sicriul!”

, a fost mesajul lui Dan Negru de pe contul său personal de Facebook.

Nu cu mult timp în urmă, prezentatorul TV a făcut public un mesaj în care a vorbit despre pasiunea pentru maşini a Regelui Mihai.

„Demult, la Castelul Savarsin am avut şansa să povestesc cu Majestatea Sa despre pasiunea lui, maşinile. Pe atunci conducea un Citroën frantuzesesc dar încă mai credea ca nemţii fac cele mai trainice maşini. Un ofiţer de pază mi-a povestit apoi despre abilitatea cu care regele încă mai şofa la viteze ameţitoare. După ce am făcut fotografia de mai jos în care apare toată familia regală, regina Ana a zâmbit aristocratic spunând : “S-o păstraţi, suntem toţi aici!”

, a dezvăluit el pe Facebook.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Patriarhia explică de ce Regele Mihai va fi ÎNMORMÂNTAT după apusul soarelui

BREAKING NEWS! Regele Mihai, acasă pentru totdeauna! Moment istoric pe Aeroportul Otopeni

Inedit! Copilul cu coroana. Imagini de colectie din copilaria Regelui Mihai

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Oribil comportament al “republicanilor”! Corect ar fi sa nominalizezi persoanele si posturile de televiziune de acum unde se izmenesc nemernicii, dacă ai curaj. Numele televiziunii de atunci se știe. Dumnezeu ne da, dar nu ii interesează pe prea multi imbecilizați de partid.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X