Previziuni șocante ale lui Mircea Badea vin pentru perioada următoare. Vedeta Antena 3 vine cu scenarii dinamită care ar da foc practic scenei politice autohtone.

La scurt timp după ce ALDE a zis că iese oficial de la guvernare, Mircea Badea a avut o reacție pe pagina sa de socializare despre ceea ce se poate întâmpla în perioada imediat următoare. Reacția sa vine după ce ALDE a decis astăzi ca formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu să iasă de la guvernare. Miniștrii partidului trebuie să își depună demisiile, urmând ca premierul Viorica Dăncilă să numească în locul celor 4 miniștri ALDE, intermiari, informează Capital.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

„Dacă putzoii ăştia nazisti de la pedeleu n-o dau nici acum jos pe Dăncilă, mai arată o dată că de fapt nu vor. Sigur, e posibil ca votanţii lor, complet imbecili, să nu se prindă nici tura asta. Cât despre neo-marxistii de la usereu, e momentul să mai spună în buclă alea trei lozinci inepte pentru robotzei”, este comentariul realizatorului tv de la Antena 3”, a comentat Badea.