Previziuni cutremuratoare pentru Ion Iliescu! Un astrolog celebru a dezvaluit ce se va intampla cu fostul Presedinte al Romaniei. Din pacate, luna IULIE va fi critica!

Recent, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a ajuns din nou la spital, insa de data asta a fost vorba de un simplu control de rutina.

In varsta de 89 de ani, Ion Iliescu a fost internat de multe ori in acest an, ultima data chiar la inceputul lunii Iunie.

In plus, in luna Aprilie,  fostul Presedinte a fost operat, de ericardită lichidiana – tamponada cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitala, informeaza Stirescu.

Ioan Burculet, un astrolog celebru, a oferit previziuni cutremuratoare despre cum va evolua viitorul lui Ion Iliescu in perioada urmatoare. Aparent, vin zile dificile!

„Lui Ion Iliescu, primul om important care s-a remarcat imediat după evenimentele din decembrie 1989, dar nu singurul, Destinul avea să îi traseze o nuanță în planul personalității: figura unui om sensibil la exterior, dar înverșunat aș spune în interior, mai mereu agitat, greu controlabil în excesele de furie. De ce fac referință la acest aspect important definit de mine “înverșunare”? Pentru că acesta a generat dincolo de problemele cardiace toate disfuncțiile în sectorul de funcționare a sistemului neurovegetativ. Mai pe înțelesul nostru, cu nervul vag nu te joci, și de aici și ieșirile acestuia care trebuiau să fie vizibile din perioada copilăriei și până la momentul actual dar și principalele probleme de sănătate.

Afecțiunile cele mai importante care aveau să își pună amprenta asupra fostului președinte aveau directă legătură cu latura cardiovasculară. În calitate de astrolog, simbolistica îmi dezvăluie clar cum că principalele aspecte la final de viață și nu m-ar șoca dacă decesul va fi constatat în urma unui accident cerebral, comă sau efectiv moarte în somn, dar al cărui factor declanșator să fie tot creierul.

Un alt aspect al sensibilității este manifestat la nivel de întreg sistemul osos și de aici complicațiile de-a lungul vieții către tot ceea ce are legătura cu diabetul mai mult sau mai puțin. Avem astfel întreg sistemul neurovegetativ cu afecțiunile sistemului digestiv: stomac, pancreas, intestinul subțire și cel gros care sunt indicii precari ai sănătății pentru perioada imediat următoare și pe care va trebui să le aibă sub control. Adică, mai multă atenție și prevenire poate descrește în intensitate eventualele consecințe grave.

Referitor la inimă, din punct de vedere astrologic, aș putea spune că există elementul de protectie din momentul nașterii – vizibilă în plan astrologic – tocmai din acest punct de vedere, majoritatea intervențiilor chirurgicale pe cord au fost reușite.

A doua parte din anul 2019 îl aduce din nou în atenție pe Ion Iliescu cu probleme de sănătate la nivel cardiovascular, care pentru intervalul imediat următor se pot nuanța mai complex pentru că va urma un interval până pe 3 iulie, în care acesta se va resimți. Destinul contribuie la acest vector de instabilitate și vulnerabilitate în planul sănătății!

De la începutul anului și până în acest punct, majoritatea internărilor au fost normalitate pentru că un aspect disonant vizibil în ecuația astrologică puteau să îi cauzeze palpitații, probleme cardiace, dar și directa implicare a celor două sensibilități din momentul nașterii: latura neurovegetativa și deficiența la nivel cerebral ca și incapacitate de oxigenare a creierului. De aici transpirațiile și febra pe care dânsul le acuză ca principal mecanism de declanșare al oscilațiilor din planul sănătății.

Problemele încep să se manifeste de acum și nu întâmplător în conformitate cu astrograma lui. Pe 26 iunie va fi momentul de apogeu și atunci de ce ne-ar mira că marți a ajuns la unitatea de primiri urgențe. Cu toate acestea, pentru întreg intervalul lunii iulie se vede o scădere a vitalității organismului, fapt care îi poate leza buna funcționare a organelor interne și cel mai extrem aspect să se consume cu nuanța constatării decesului care nu este exclus din variantă. Dacă reușește să treacă de iulie, august va fi o lună mult mai stabilă pentru domnia sa în care se va reabilita practic.

În concluzie, pentru Ion Iliescu starea de sănătate actuală studiată din punct de vedere astrologic, are aspecte de vulnerabilitate care sunt în crestere pentru un interval de aproximativ o săptămână. Există apoi o revenire pentru luna august, dacă va trece cu bine peste această perioadă și nu în ultimul rând, va reveni luna septembrie cu probleme din nou pentru fostul președinte, până după finalul primelor două săptămâni ale lunii octombrie.

Până una alta, să îi urăm sănătate și în acelați timp să sperăm că, dincolo de toate aspectele abordate va trece cu bine în următoarele zile, însă principalul hop, ca să îl definim așa, îl va trăi după acest episod care își va pune amprenta mult mai vizibil în prima lună din ultimul trimestru al anului 2019 și este vorba despre luna septembrie”, a declarat Ioan Burculet despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu, conformsursei mai sus mentionata.