Previziune neașteptată în viața unei zodii! Este în mare pericol

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, o zodie va trece printr-un moment critic. Este în mare pericol, însă aspectul dintre Jupiter și Venus vă aduce o claritate la locul de muncă.

Previziune neașteptată: Pentru cei care au copii, careul dintre Uranus și Luna Nouă va scoate la iveală niște situații puțin bulversante

„Pentru cei care au copii, careul dintre Uranus și Luna Nouă va scoate la iveală niște situații puțin bulversante, situații neașteptate. Intuiția voastră v-a transmis că se va întâmpla ceva. Acum chiar se întâmplă! V-ați făcut planuri, dar evenimentele vă vor da programul peste cap. De aici începe o căutare, trafic, timp, discuții, nu mai știți ce să faceți. Veți fi pe drumuri.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Pentru cei care nu au copii, aceste zile sunt importante să vă dați seama cum doriți să fiți răsfățați. De multe ori, considerați că pe voi nu vă iubește nimeni.

Din fericire, aspectul dintre Jupiter și Venus vă aduce o claritate la locul de muncă. O senzație de împlinire. E o săptămână bună să faceți pace cu colegii”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Balanță și cei cu ascendent în această zodie.