evzmonden.ro Web analytics

Presupusul IUBIT al Simonei Halep, PRIMELE DEZVĂLURI despre RELAŢIA cu celebra jucatoare de TENIS: “Este adevărat faptul că…”

Presupusul IUBIT al Simonei Halep, PRIMELE DEZVĂLURI despre RELAŢIA cu celebra jucatoare de TENIS: “Este adevărat faptul că…”
Presupusul IUBIT al Simonei Halep, PRIMELE DEZVĂLURI despre RELAŢIA cu celebra jucatoare de TENIS: "Este adevărat faptul că..."

Dupa ce s-a zvonit ca că numărul 1 WTA, Simona Halep, are o cucerire romantică de bifat în palmares, Theo, presupul iubit al jucatoarei de tenis, a făcut primele declaraţii publice în legătură cu acest subiect.

Theo Pasa a publicat un mesaj pe pagina sa de socializare, prin care dezminte informaţiile conform cărora ar exista vreo legătura amoroasă între el şi Simona Helep.

Bună dimineața. În urma articolelor apărute în spațiul public doresc să fac următoarele precizări; nu a existat și nu există o relație amoroasă între mine și Simona Halep.Iubesc sportul,am studiat Liceul Sportiv și Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța. Ca atare sunt un fan al Simonei Halep și al tuturor sportivilor așa cum cred că toți românii ar trebui să fie…Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH unde l am cunoscut pe tatăl Simonei cu care am o relație bună de prietenie. Am tot respectul și considerația față de Dl Halep, este un om deosebit care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei.

Am întâlnit o pur întâmplător la munte și deasemenea merg de mai mulți ani la turneele ei din America. Cine înțelege sportul de mare performanță ar trb să o aprecieze pe Simona ptr performanța genială realizată,dar și ptr faptul că este Ambasadorul nr 1 al României pe toate planurile,să o susțină atunci când câștigă,dar mai ales atunci când pierde un meci! S au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal, tot felul de zvonuri și ipoteze false în necunoștință de cauza, se confundă o relație de amiciție,prietenie cu una amoroasă care categoric nu există.Consider că e de datoria mea că bărbat(machedon) să clarific această situație! Simona este o fată specială,modestă,ambițioasă care are nevoie de liniște și susținere ptr a și continua cariera și să reprezinte România la cel mai înalt nivel! Vă mulțumesc ptr intelgere,o zi bună tuturor.” , a scris Theo Paşa pe pagina sa de Facebook.

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X