Celebra clarvăzătoare a scris recent pe blogul său despre un vis premonitoriu tulburător. Ea susține că România va fi cuprinsă de haos din cauza coronavirusului. Celebra prezicătoare e de părere că românii vor fi afectați și stresați de toată această situație.

Ghioghiu susține că a auzit un glas în vis, care i-a spus lucruri îngrijorătoare. „În toată România va predomina neliniștea! Iar un alt glas întreabă cu nedumerire: În toată România? Dar glasul îi răspunde așa: În toate locurile omenești posibile!

Dragii mei, din nefericire ceea ce se întâmplă acum în România duce pas cu pas spre Marea Revoluție! Pe plan mondial, dar și la noi în România există îngrijorare maximă în ceea ce privește coronavirusul și nu numai. Iar la noi în România primează modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Dar Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate, așa cum El voiește și nicidecum după voia politicienilor. Deocamdată însă, politicienii își duc mai departe planurile lor pentru cum să ajungă la alegerile anticipate, în loc să se unească cu toții și să găsească o modalitate de a stopa răspândirea coronavirusului, o modalitate de a pune în aplicare LEGILE României care ar ajuta populația.
Cu adevărat România noastră în aceste zile este întoarsă pe dos, este răsturnată.”

Maria Ghiorghiu a făcut o premoniție cutremurătoare înainte ca virusul Covid-19 să ajungă în România și a scris pe blogul său că prima victimă a coronavirusului va fi un tânăr, lucru ce s-a adeverit ulterior.