Predicții Oscar 2015. Cine ar putea pleca acasă cu statueta mult dorită

Predicții Oscar 2015. Cine ar putea pleca acasă cu statueta mult dorită
Predicții Oscar 2015. Cine ar putea pleca acasă cu statueta mult dorită
Autor:

Conform experiților în predicții Oscar citați de publicația GoldDerby.com iată aici lista cei despre care se spune că ar fi câștigătorii de anul acesta:

Cel mai bun actor principal

1eddie

Eddie Redmayne ar putea luat Oscarul pentru rolul din ”The Thory of Everything„, filme ce spune povestea de viață a omul de știință Steven Hawking.

Actorul a luat deja un premiu BAFTA, anul acesta, pentru cel mai bun actor în rol principal.

Într-un interviu recent, Redmayne a declarat că s-a luptat ”ca un nebun” pentru a obține rolul din pelicula The Theory of Everything, film cu care a dobândit celebritatea la nivel mondial.

Cea mai bună actriță într-un rol principal

JULIANNE MOORE at What Maisie Knew Premiere

Potrivit aceleiași publicații, candidata favorită la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal este Julianne Moore pentru prestația sa din filmul ”Still Alice„.

Nici faptul că Julianne Moore este câștigătoarea favorită la această categorie nu e nicio surpriză. Actrița deja a primit, asemenea lui Redmayne, un Glob de Aur și un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X