Predicție gra pentru o zodie! Potrivit astrologului Daniela Simulescu, săptămâna 9-15 martie 2020 nu aduce nimic bun pentru un semn zodiacal. Află dacă te regăseşti și tu în acest semn zodiacal care va avea pierderi financiare însemnate! Daniela Simulescu a anunțat horoscopul pentru săptămâna 9-15 martie 2020. Uite ce  pregătesc astrele pentru săptămâna asta.

Predicție grea pentru o zodie: Sunteți ciuruiți puțin

„Atenție la tot ceea ce înseamnă pierderi financiare, de persoane, obiecte, documente, timp – sunteți foarte expuși. Nu trebuie să rămâneți în zona de victimă. Pierderile nu vin degeaba. Poate nu ați vrut să fiți atenți sau ați discutat cu unele persoane din viața voastră superficial. Sunteți ciuruiți puțin săptămâna următoare, pierdeți energie peste tot”, concide astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Predicție gra pentru o zodie săptămâna asta: Grijă la sănătate

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

„Grijă la sănătate. Minimizați pierderile, depinde de voi de cât de atenți sunteți!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie”, a mai precizat Daniela Simulescu, astrolog. Este vorba despre toți nativii din zodia Gemeni.

Dacă dorești să afli ce previziuni incendiare a făcut  Mihai Voropchievic pentru luna martie, mai jos găsești horoscopul pentru toate zodiile.  Dintre cele 12 semne, una va avea protecție divină! Numerologul Mihai Voropchievic a prezentat horoscopul runelor pentru luna martie 2020. Acesta spune că zodie va avea o protecție dinvină luna aceasta. Gamenii sunt puși pe bătălii, iar berbecii vor fi protejați toată luna martie.

Uite ce ne aduc runele în luna martie pentru fiecare zodie:

Berbec. Protecție divină în toată luna martie. Taur. Să fie pregătit pentru schimbări majore pe tot parcursul lunii martie. Schimbări importante, mari. Gemeni. Sunt puși pe bătălii. În fiecare zi vor veni cu înțepături, mici bătălii care nu-și au sensul. Nu se întâmplă nimic rău, numai îți dă o stare de disconfort. Rac. Au o lună de afectiv din partea celorlalți, cadouri, atenții. Lună fantastic de bună pentru a primi mici bucurii. Leu. Au o lună de schimbare de atitudine, să-și dea valoare, să spună cine e în casă, în societate, la serviciu. O scoatere în evidență a personalității individuale. Fecioară. Trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, toate lucrurile bune vor ieși, dar nu din impuls. Citește continuarea…