Pragurile critice in relatie. Cum treci cu bine de primii 3, 7, 10 si 15 ani

Pragurile critice in relatie. Cum treci cu bine de primii 3, 7, 10 si 15 ani
Pragurile critice in relatie. Cum treci cu bine de primii 3, 7, 10 si 15 ani

In fiecare relatie, dupa o anumita perioada, apar clasicele probleme care daca nu sunt rezolvate duc la destramarea cuplului.
Potrivit studiilor sociologice, in fiecare relatie de durata exista patru praguri cruciale care prezinta riscul unei despartiri definitive, daca cei doi membrii din cuplu nu sunt atenti si nu isi dau silinta sa le treaca cu bine.

Aceste praguri ridica probleme diferite odata cu venirea lor iar aceste probleme sunt cauzate fie de cat de proaspat este cuplul, de gradul ce plictiseala ori de crizele de prsonalitate sau de imbatranirea prematura a cuplului.

Aceste praguri nu fac referire la compatibilitatea de caracter, fiind existente in absolut toate relatiile. Este vorba despre pragurile date de trecerea timpului care aduc cu ele o serie de posibile probleme ce pot fi depasite doar printr-o serie de analize interioare.

Sociologii si psihologii sunt de parere ca aceste praguri critice ale unei relatii au loc dupa primii 3 ani de relatie, apoi dupa primii 7 ani de relatie, apoi dupa 10 ani si in sfarsit dupa 15 ani.

La fiecare dintre aceste patru praguri, in cuplu au loc schimbari de comportament care pot duce la destramare.

Pragul de 3 ani

Dupa 3 ani de relatie se poate spune ca pasiunea din cuplu a devenit simtitor mai mica. Dupa primii trei ani de relatie se simte o schimbare majora in primul rand in comportamentul sexual al membrilor cuplului. Astfel, dupa aceasta perioada se observa o lipsa de chef sau de pofta de a face sex iar de multe ori acest lucru duce la despartire. Putini stiu insa ca acest lucru este cat se poate de normal.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X