Pozitii sexuale pentru femeile de peste 45 de ani, care garanteaza orgasmul simultan

Pozitii sexuale pentru femeile de peste 45 de ani, care garanteaza orgasmul simultan
Pozitii sexuale pentru femeile de peste 45 de ani, care garanteaza orgasmul simultan

Varsta si sexul merg de multe ori mana in mana si odata cu trecerea anilor este indicat sa se petreaca schimbari si in comportamentul sexual pentru a avea o viata implinita. Astfel, pentru femeile care au peste 45 de ani, exista o serie de pozitii sexuale care sunt atat comode si care aproape garanteaza satisfactia, daca sunt executate cum trebuie.

Aceste pozitii sexuale, practicate dupa indicatii, asigura in primul rand confortul si in al doilea rand scot la iveala ce este mai bun in timpul actului sexual. De ce sa ne ascundem dupa decet? Odata cu inaintarea in varsta, fiecare femeie isi pierde din flexibilitate si are o anumita experienta care-i dicteaza ce anume este necesar pentru a ajunge pe culmile placerii. Mai ales ca in mod sigur isi cunoaste corpul cat se poate de bine.

Asadar, iata unele dintre cele mai indicate pozitii sexuale pentru femeile trecute de 45 de ani:

Pozitia Lingura
Aceasta pozitie este una dintre cele mai comode. Asigura penetrarea dorita de femeie si datorita faptului ca ambii parteneri stau intinisi pe o parte, efortul depus este minim iar placerea obtinuta este maxima. Totodata, aceasta pozitie ofera posibilitatea ca atat femeia cat si barbatul sa se joace cu clitorisul, ceea ce va spori placerea.

Pozitia fata in fata
Aceasta pozitie presupune ca ambii parteneri sa fie intinsi pe o parte, iar femeia sa isi desfaca picioarele si sa il sprijine pe cel ridicat pe coapsele barbatului. Aceasta pozitie protejeaza spatele ambilor parteneri si totodata asigura penetrarea necesara, fiind nevoie doar de miscari usoare pentru o penetrare adanca.

Pe scaun
Una dintre cele mai indicate pozitii sexuale pentru femeile de peste 45 de ani este scaunul. Aceasta pozitie presupune ca barbatul sa stea pe un scaun cu spatar iar femeia calare peste el. Astfel, amandoi isi pot sprijini corpurile in picioare, femeia fiind cea care detine controlul miscarilor. Totodata, aceasta pozitie permite barbatului sa stimuleze oral sanii femeii si totodata sa ii apuce fundul, dirijand-o in timpul contactului sexual.

Pozitia “dans in poala”
Dupa cum ii spune si numele, aceasta pozitie presupune ca barbatul sa fie asezat iar femeia sa il “primeasca” aidoma unei dansatoare exotice. Datorita fatpului ca ambii parteneri stau in fund, punctele de sprijin asigura depunerea minima de efort, ceea ce este indicat pentru o partida de sex bestiala.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Pentru aceste pozitii mergi la un strip club si acolo pentru 20 de dolari ai una din pozitii bine executate de fete foarte tinere dar cu experienta ca din asta traiesc!!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X