Povestea succesului! A fost concediata de la PRO TV, iar acum este milionara in dolari: “6 luni am muncit in PROTV fara un ban”

Va mai aduceti aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV? Ei bine, se pare ca retragerea de la pupitrul stirilor i-a adus un real beneficiu. Fosta stirista se bucura de o familie frumoasa, dar si de o afacere prospera, care… a facut-o milionara!

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat «recrutati» într-o afacere de network-marketing, multi-level, că să putem supraviețui rămânând etici – un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vîndut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, a declarat vedeta, conform Wowbiz.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Chiar daca provine dintr-o familie modesta, care nu a avut posibilitati materiale prea mari, Andreea Liptak poate spune acum ca viata a rasplatit-o cu varf si indesat.

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la PRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PROTV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă.

Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să va spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a mai povestit Andreea Liptak.

Pe langa succesul sau financiar, Andreea se bucura de o familie frumoasa, pe care a alcatuit-o cu barbatul vietii sale, Razvan Spiridon, fostul sau coleg de la Pro TV. Cei doi au impreuna doua fetite: Sofia si Maia, pe care le iubesc nespus.