Povestea secreta de DRAGOSTE a lui Catalin Botezatu! EA este femeia pe care celebrul designer NU a putut sa o uite – FOTO

In urma cu ceva timp, Catalin Botezatu a trecut printr-o adevarata drama care l-a marcat! In ciuda faptului ca a avut numeroase iubite celebre, celebrul designer recunoaste ca pentru toate a avut o mare pasiune.

Catalin Botezatu si-a deschis sufletul si a dezvaluit prin ce drama a trecut din cauza unei aventuri amoroase, care i-a pus sufletul pe jar.

Botezatu o iubea atât de mult de mult pe modelul Dana Opsitaru, încât a ajuns să o ameninţe că îşi taie venele.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

Chiar şi acum, după 30 de ani, Botezatu mai are încă fluturi în stomac atunci când se gândeşte la Dana, potrivit verdict.ro

Tânăra a fost manechin. Pentru Cătălin nu conta că Dana era mai mare cu 8-9 ani, era căsătorită şi avea un copil.

Cu toate astea, Catalin Botezatu a facut tot posibilul să o cucerească. „Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună” a declarat Cătălin Botezatu.

Viaţa i-a oferit lui Botezatu să-şi vadă visul împlinit. Dana a divorţat. Relaţia între Dana şi Cătălin a durat doar patru ani, insa au ramas prieteni buni si vorbesc zilnic.