Povestea NEȘTIUTĂ a lui Dan Sava, Semaca de la „Vacanţa Mare”

Povestea NEȘTIUTĂ a lui Dan Sava, Semaca de la „Vacanţa Mare”
Povestea NEȘTIUTĂ a lui Dan Sava, Semaca de la "Vacanţa Mare"
Autor:

Povestea NEȘTIUTĂ a lui Dan Sava! În urmă cu 19 ani, Dan Sava, Semaca de la „Vacanţa Mare” murea într-un tragic accident rutier la doar 33 de ani lăsând în urmă doi copii, o parteneră neconsolată, greutăţi şi multe semne de întrebare. Timp de două luni soţia lui, Camelia, a refuzat să mai vorbească.

Nici acum nu are puterea să se uite la spectacolele înregistrate ale soţului său. „Două luni după moartea lui Dan nu ştiu dacă am scos o sută de cuvinte adunate”, mărturiseşte Camelia Sava.

Puţină lume mai ştie că membrul faimosului grup „Vacanţa Mare” a lăsat în urmă doua fetiţe şi o soţie care l-a iubit necondiţionat. Familia sa a avut mari probleme în anii de după dispariţia sa, chiar dacă niciodată nu s-au plâns, iar despre cel drag au avut numai vorbe de bine.

„Tot timpul i-am zis că poate face ce vrea, dar eu, la mine în oraş, vreau să ies cu capul sus. Avea, la un moment dat, o expresie pe care nu o să o uit toată viaţa: nevasta, nu scriu carţi cu ele…” îşi aminteşte Camelia Sava.

Soţia lui Dan Sava nu are nici acum puterea să se uite la înregistrări video cu artistul. În schimb, surâde trist când rememorează întâmplări aproape neverosimile din anii de aur ai grupului.

„Era un univers de viaţă, nu avea astâmpăr nicio secundă. Cred că dormea patru ore pe noapte”, mărturiseşte şi Radu Pietreanu.

„Era ca orice om… puţin mai nebun decât media. Nu juca pe scena, nu era actor. El era el, nu juca vreun rol”, spune Mugur Mihaescu, unul dintre cei care a susţinut, din toate punctele de vedere, familia bunului său prieten, după moartea acestuia.

Reamintim că, Dan Sava, membru al grupului „Vacanţa Mare”, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, petrecut în apropierea staţiunii Olimp. În acelaşi accident mai erau rănite grav şi alte două persoane: Corina Livia Zuleanu (21 de ani), invatatoare din Craiova şi Claudiu Stancu, tot 21 de ani, din Craiova.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.30, într-o curbă periculoasă din apropierea cramei Societatii Olimpus SA. Din cauza vitezei mari şi a alcoolemiei de 1,60 la mie, Sava a pierdut controlul autoturismului, Volkswagen Passat DJ 99 SMK şi masina a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului,  scrie evz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X