Povestea neromanta a Irinei, fiica lui Dem Radulescu! Si-a pierdut tatal la doar 13 ani. Uite cum arata fiica celebrului actor – FOTO

Fiica maestrului, Irina, i-a calcat pe urme marelui actor. Frumoasa cu ochii albastri are in privire aceeasi caldura pe care o emana si tatal sau si a realizat ca locul ei este in lumina reflectoarelor inca din copilarie.

„Tata era insasi bucuria”, declara in cadrul unui interviu urmasa marelui actor, care a ales sa urmeze cariera tatalui sau. Irina Radulescu, fiica actorilor Dem Radulescu si Adriana Schiopu, este in prezent actrita. Doritorii o pot urmari pe scena Teatrului Mic.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel seamănă izbitor cu mama sa, fumoasa actriță Monica Bellucci

“Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei! Dar sensul acesta este de la om la artist, nu invers. (…)Tot ce este legat de tata este numai bucurie izvorâtă din iubire, nimic altceva! Tata era însăşi bucuria. Numai când se uita la mama sau la mine, răsărea soarele în ochii lui şi din ochi, şi în jurul lui şi asupra noastră! Este un sentiment atât de înălţător, încât niciun altul nu poate trăi pe lângă”, a spus Irina pentru femeia.ro.

“Tata era atât de iubit, că ieşeam la plimbare noaptea, ziua era asaltat de admiratori”, şi-a mai amintit Irina într-un interviu pentru recorder.ro. “Eu am fost, într-un fel, febleţea şi slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie mână de fier, că altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis… Am fost o răsfăţată, dar nu o prost educată.”