Poate că deja ești un fel de “badass” – se cunoaște termenul. Sau poate doar citești despre cum să fii așa.

Dacă vrei să fii o fată rea, atunci trebuie să…stânjenești. Prin aspect și atitudine. Se spune că băieții buni își doresc fete rele și viceversa. Sau că fetele bune vor să fie rele ș.a. Oricum toată lumea vrea mereu contrariul.

Precum spun specialiștii în comportamente, totul este să te distrezi și să trăiești o viață interesantă. Și să fii suficient de încrezător pentru a atrage orice tip sau prieten. „Nu am spus niciodată că sunt o fată bună”, a spus Marilyn Monroe și în momentul când a spus asta toate au vrut să fie ca ea. “A fi fată rea este o artă”, scriu sfătuitorii de fete rele pe net. Ce sfaturi dau? Interesante. Poate că deja faci așa și nu știi că ești rea! Să începem derularea sfaturilor în sensul ce e de făcut dacă vrei să fii o fată rea. Sau ca să nu fim răi, dacă vrei să fii altfel.

Poate că deja ai ales să o faci strategic

Citește și: Psiholog celebru: "Stai intre oamenii cu probleme, nu fugi de ei"

Alege pantofii potriviți. Fetele rele acordă atenție întregului aspect și nu neglijează pantofii. Ei sunt declarația ta de independență! Fetele rele nu părăsesc casa fără rimel. Le place să se joace cu machiajul. O fac strategic. Îl folosesc pentru a face o declarație creativă. Fetele rele folosesc dermatograf pentru a arăta “drama și puterea”. Actrița franceză Brigitte Bardot a folosit eyeliner în filmele sale ca o declarație. Încercați ochi de pisică. De asemenea, buzele roșii fac o declarație. Poartă ochelari de soare. Ochelarii de soare creează o aură de mister și, mai ales, fetele rele au o aură. Te fac să dorești mai mult.

Totuși, nu purtați ochelari de soare în interior sau noaptea. Există o linie fină între a obține efectul wow și a te face de cacao. Poartă negru și purtați piele – dar nu purta tot timpul. Toată lumea arată bine în negru. Dar fetele rele știu să-și poarte culoarea. Fă-ți un tatuaj. Totuși, ar trebui să fie unul mic, cu sens (și doar unul). Și nu ar trebui să fie ceva ce nu poți acoperi la un moment dat…Tatuajul tău ar trebui să aibă o poveste din spate. Și ar trebui să înțelegi ce înseamnă! Nu respecta tendințele, fă-le tu. Fie că este vorba de sutienul ei conic sau de regulile societății provocatoare, Madonna a încălcat convenția.

Găsește ceva unic

Găsește și tu o marcă a ta, comercială. Asta înseamnă ceva-ul tău unic.  Unică era și Cleopatra – una dintre faimoasele fete rele din istorie, dacă e să ne gândim bine. Fetele rele își găsesc aspectul propriu și acesta le rămâne, indiferent dacă merg pe stilul vamp, ori pe cel goth. Actrița Sophia Loren spunea că „atracția sexuală este la 50% din ceea ce ai și 50% din ceea ce oamenii cred că ai”.

Cam atât. Și când mă gândesc că voiam să vorbesc doar despre bestseller-ul “How to be bad” de E Lockhart, Sarah Mlynowski și Lauren Myracle. Tradus în România cu titlul “Cum să fii o fată rea”…