evzmonden.ro Web analytics

Poartă sau NU perucă? Mister DESLUŞIT! Nu o să îţi vină să crezi cum arată Neti Sandu în REALITATE! – FOTO

Poartă sau NU perucă? Mister DESLUŞIT! Nu o să îţi vină să crezi cum arată Neti Sandu în REALITATE! – FOTO
Poartă sau NU perucă? Mister DESLUŞIT! Nu o să îţi vină să crezi cum arată Neti Sandu în REALITATE! - FOTO

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Pro TV, sătulă de întrebările insistente a numeroși curioși, a dezvăluit dacă poartă sau nu perucă.

Mulți sunt curioși să afle cum arată, în realitate, podoaba capilară a celei care prezentă Horoscopul de la PRO TV!

Numeroase persoane i-au spus prezentatoarei TV că poartă perucă. Vedeta, sătulă să se tot mai ascundă, a recunoscut acest lucru.

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înțeles acest lucru. Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alții mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat”, a spus vedeta TV, citată de fanatik.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Mintiti lumea antreaga de ANGHEATA APELE,cu BALIVERNELE voastr cu care vreti ca ANTREGA OMENIRE sa fie transformata an ROBOTUL VOSTRU SCLSVAGIST,dar an ZADAR ca DUMNEZEUL OMENIRII nu va VREA.Va spune verde an fata un Romsn adevarat(Dac la origini),STAPAN SI LIBER an CUGET si GANDIRE.

  • Vine vremea cind vrăjitoarea asta cu peruca o sa fie aruncată de pe piedestal. Opriti ghicitoarele, opriti vrăjitoarele, spuneti NU horoscoapelor!!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X